Unlimited Stainless, dé specialisten in de totaalbewerking van RVS en aluminium! Met ons vakkundig en gemotiveerd team kunnen we elke oplossing bieden. Of het nu gaat om 3D-engineering, productie van enkel stuks of grote aantallen, kleine of grote projecten, alle opdrachten worden door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Onze specialiteit is de hoge graad van afwerking! Dit afwerkingsniveau ontstaat door vakmanschap en het gebruik van de modernste apparatuur. Een ander onderscheidend vermogen zijn onze levertijden. Door zoveel mogelijk bewerkingen in eigen huis uit te voeren en ons personeel allround op te leiden, zijn we flexibel en efficiënt.

Door de jarenlange kennis in de productie en machinebouw voor voedselverwerkende- en farmaceutische bedrijven binnen Unlimited Stainless BV is er veel expertise in het produceren, samenstellen en lassen van producten voor onze klanten / branche. Hierdoor worden de producten op een dusdanige manier geproduceerd en gelast, met het oog op hygiëne dat de vervolgstappen (finishen en nabehandelen) ook op een efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden.

Unlimited Stainless staat hoog aangeschreven in het vervaardigen van zowel machine-onderdelen als ook complete machines voor met name de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Tevens leveren wij aan de scheeps- en jachtbouw, met name tanks/luiken/bordessen, maar ook leuningwerk in aluminium/rvs of rvs hoogglans gepolijst.

Als u meer wilt weten, neem dan gerust contact op. Wij zijn u graag van dienst!

none
none
fadeIn